Δοκιμαστική σελίδα
Πολυτελής χαλάρωση με θέα
το λιμάνι του Πειραιά!

Υπηρεσίες τριών “αστέρων”

Ποτέ δεν διστάζουμε στην υποστήριξή μας και δεν χάνουμε ποτέ την κύρια αποστολή μας: την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η δουλειά μας είναι να διευκολύνουμε πάντα τους πελάτες να συναλλάσσονται μαζί μας και να προσπαθούμε όχι μόνο να καλύψουμε τις ανάγκες τους αλλά και να υπερβούμε τις προσδοκίες τους.
John Doe
Ιδιοκτήτρια Triton Hotel
Απολαύστε την διαμονή σας!
Το ξενοδοχείο Τρίτων αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση στα νησιά αλλά και μακροχρόνια διαμονή για όσους θέλουν να βρεθούν στο επιχειρηματικό κέντρο του Πειραιά.
Γνωρίστε μας
Play Button

Άνεση & άψογη εξυπηρέτηση

Κριτικές πελατών

Δημήτριος Χ.
Καλό και καθαρό ξενοδοχείο. Πολυ ΕΥΓΕΝΙΚΟ και εξυπηρετικο προσωπικο. Το ξενοδοχείο είναι σε πολυ ιδανικό μέρος για να συνδυάσεις δουλειές και διακοπες. Το δωμάτιο πολυ καθαρό και φωτεινο. Παντου στο ξενοδοχείο υπάρχουν αντισηπτικό.
Sia Psk
Ένα μεγάλο μπράβο για την καθαριότητα. Πεντακάθαρο ξενοδοχειο. Υπέροχο δωμάτιο, αν και το μπάνιο είναι λίγο μικρό. Φιλικό προσωπικό. Είναι κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και στον ηλεκτρικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. ??
Λίμνη Πλαστήρα
Ωραίο χώρος . Το δωμάτιο καθαρό και ζεστό λόγο χειμώνα που το επισκέφτηκα. Για τα λεφτά του αξίζει .. είναι και πολύ κοντά στο λιμάνι όταν θέλεις να ταξιδέψεις !! Ωραίο πρωινό. Έχει ταβερνάκια κοντά για φαγητό..

[webhotelier_bookform]